Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών

 Η αποστόλη πραγματοποιείται εντός 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Κόστος αποστολής
Όλες οι αποστολές με προορισμό την Αττική για παραγγελίες που η συνολική τους αξία είναι άνω των 100€ πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής.
Για τις παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των 100€ τα έξοδα αποστολής είναι 5€.
 
Όλες οι αποστολές με προορισμό την Ηπειρωτική Ελλάδα για παραγγελίες που η συνολική τους αξία είναι άνω των  100€  πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής.
Για τις παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των 100€ τα έξοδα αποστολής είναι 6€.
 
Όλες οι αποστολές με προορισμό την Νησιωτική Ελλάδα για παραγγελίες που η συνολική τους αξία είναι άνω των  100€ πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής.                         
Για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των 100€ τα έξοδα αποστολής είναι 6€
 
Για τις παραγγελίες με προορισμό την Κύπρο το κόστος αποστολής είναι 20€ έως 2 κιλά και συν 5€ για κάθε επιπλέον κιλό.
 
Σε περίπτωση δισπρόσιτης αποστολής θα ενημερώνεστε για την επιπλέον χρέωση.
Για το τελικό κόστος αποστολής της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε πριν από κάθε αποστολή

 


Όροι επιστροφής
Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας:
Η αίτηση επιστροφής ή αλλαγής δεν πρέπει υπερβαίνει τις 14 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης βάσει των εγγράφων παραλαβής.
Για επιστροφές που υπερβαίνουν το χρονικό διάστημα των 14 ημερών, η Walkstreet διατηρεί το δικαίωμα μη αποδοχής της αλλαγής του προϊόντος.
Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς ή χρήσης.
Εάν το προϊόν δεν πληροί τις άνωθι προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση .
Επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ γίνεται.
 
Λανθασμένες αποστολές
Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας η επιστροφή του θα πρέπει να γίνει εντός 3 ημερών από την παραλαβή του.
Για αντικατάσταση σχεδίου, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108940895   210894089 ή στο email walkstreet@gmail.com.gr Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.
Αλλαγές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί online μπορούν να γίνουν και στο φυσικό καταστήμα WALKSTREET  Α.Μεταξά 8 Γλυφάδα.
Επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ γίνεται.